fredag den 25. december 2020

competing feelings so disparate

 
Glædelig jul! Det lykkedes mig at blive frikendt med en negativ coronatest, og i går morges fløj jeg til Aalborg i et fly med midterrækken tom, mundbind og masser af afspritning. Jeg er simpelthen så glad for, at jeg alligevel nåede hjem i år, selvom det også har medført en heftig mængde corona-skam, for jeg synes egentlig det er lidt ufornuftigt af mig at rejse herover. Men jeg trængte virkelig, virkelig til at give min far et knus, hvilket bestemt ikke er en undskyldning, men en forklaring. 
Det er efterhånden mange år siden jeg har holdt jul med små børn (sidste år holdt jeg kun jul med min mand og min far), og det er sådan set heller ikke noget, jeg har et ønske om - overhovedet - med mindre barnet altså er min niece. Rent subjektivt set er hun en helt fantastisk lille størrelse, og der er GODT nok knald på juleaften, når en ivrig tre-årig slår sig løs. Der var dog stadig plads til god mad, portvin og gaveudpakning, og det var lige hvad jeg trængte til. I dag kunne vi også alle sove længe, da min niece overhovedet ikke var til at få i seng i går, og i dag har vi været ude og gå en tur i det gode vejr sammen med resten af byen/regionen/landet. 

2 kommentarer:

  1. Glædelig jul i en uvis tid, Tine. Og selvom din niece ser bedårende ud, så er det et nogenlunde videnskabeligt faktum, at jul (eller hvilken som helst andre begivenheder) med andre menneskers børn kan være ... ikke-afslappende :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Glædelig jul, Kåre! Og haha, ja, jeg ved godt, at jeg lige på dét punkt ligner de fleste andre mennesker. :D Jeg har pænt takket nej tak til børnenytår i år af præcis samme årsag - men undskyldt med de omtalte uvisse tider. :)

      Slet