lørdag den 5. december 2020

we'll suspend the storms and clouds in sight

 

Sikke en uge! Den startede i Nordjylland, og i to dejlige døgn havde jeg fri adgang til hunde- og niecehygge. Fantastiske Esther flyttede ind hos min søster og hendes kæreste for et par uger siden, og hun er simpelthen så dejlig en hund. Quark kan godt leve med at have fået en lillesøster - så længe der stadig er mad, mavenus og opmærksomhed til ham også. Jeg så mit snit til at bygge mere LEGO, og købte et Toy Story-sæt til min niece i lufthavnen, og vi fik også slappet af på sofaen til Toy Story 4, som jeg ikke havde set før. Ellers gik meget af tiden mandag med nervøsitet og bange anelser, men det var rart at jeg i det mindste kunne dele det med min familie.  

Grunden til det lidt spontane besøg var nemlig min fars samtale på Aalborg Sygehus i tirsdags, som jeg tog med til. Heldigvis fik vi - situationen taget i betragtning - ret gode nyheder, og vi håber, at min far slipper med at aflevere sin ene nyre. Vi kan ikke ånde helt lettede op endnu; der er stadig undersøgelser, scanninger og en operation, men det var alligevel en kæmpe sten, der faldt fra vores hjerter. Min pessimisme og mine katastrofetanker var kommet helt ud af kontrol, og jeg har endelig kunnet sove om natten siden vi fik besked.

Resten af ugen har budt på barselsbesøg og mere LEGO-bygning, og i går var min mand og jeg inviteret til middag hos vores gode venner på Nørrebro. Vi har kendt den ene halvdel af parret i tretten år, da vi har arbejdet sammen i en lang årrække, ligesom vi også har rejst til musikfestivaler i Polen og Spanien sammen. Men tiden flyver, og det er længe siden vi har set hinanden - så der var ekstra mange emner at få vendt over den lækre mad. Min mand og jeg gik hjem gennem byen omkring klokken et, og det var en helt syret oplevelse at have festgaden Gothersgade næsten for sig selv en fredag nat.   

6 kommentarer:

 1. Årh, sikke en god update! Jeg er SÅ glad på jeres vegne, at det var gode nyheder din far fik. Selvom det sikkert ikke er det sjoveste, at skulle af med én af sine nyrer (!) Rigtig god bedring til ham i hvert fald. Håber det betyder en rigtig dejlig jul, med masser af hygge og gløgg og god søvn ♥️

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Carina. Det er ikke overstået endnu, men forhåbentlig kommer han godt igennem det hele. Jeg glæder mig til en lang juleferie sammen med dem - og med masser af hygge, cola (heh) og god søvn. Håber du får det samme!

   Slet
 2. Hvor er det dejligt, med en afklaring, og ikke mindst en, hvor lægerne synes optimistiske, hvad angår processen - håber det går så fint og godt, som hårde ting nu kan gå, og at han klarer strabadserne flot til den tid🥰.
  Billederne emmer bare af hygge - godt, nedlukningen af Nordjylland ikke varerede så længe alligevel 💝.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anne. Ja, min far klarer sig forhåbentlig godt igennem både operationen og den efterfølgende tid - jeg kommer i hvert fald hjem og passer på ham til jul. Og ja, hygge med hunde, niece og brændeovn i Nordjylland kan altså ikke stikkes!

   Slet
 3. Tak for skønne dage

  SvarSlet