mandag den 11. januar 2021

hold on tight beginner's mind

Siden sidst:

- har vi færdiggjort mit nyeste puslespil, der var en af julegaverne fra min far. Jimmy har som altid været voldsomt interesseret i at hjælpe med sorteringen af brikker, og han har virkelig haft blik for at se, når brikkerne ikke passede sammen - han har i hvert fald bidt og kradset i adskillige af dem. 

- er jeg blevet endnu mere taknemmelig for mine nærmeste kollegaer. Normalt møder jeg adskillige folk fra mit arbejde dagligt - vi ses til frokost, fællesmøder og fester - men i øjeblikket ser jeg næsten udelukkende de fem andre dyrepassere, der er på min afdeling. De sidste par uger har jeg tilmed ikke haft ret mange aftaler i min fritid, så det er virkelig fedt, at vi har det så godt sammen på arbejdet. Det giver mig en ro og tryghed at have så gode kollegaer,  og sammen med dem synes jeg ikke det er pinligt at lave en fejl eller at bede om hjælp, hvilket er ret stort for mig. 

- har min mand og jeg måtte konstatere, at vi ikke har evnerne til at lægge et klik-gulv i vores lille soveværelse. Apropos sidste emne synes jeg, at det er ret pinligt. Men nu har vi altså bedt en handy ven om hjælp, og så kan vi forhåbentlig snart rykke sengen derind igen. Det var enormt tilfredsstillende at få malet paneler, vindueskarm og radiator i sidste weekend, selvom Jimmy var dybt ulykkelig over, at han ikke måtte være med, hvilket medførte et skrabende-på-døren og mjavende soundtrack til mit foretagende.

- er vi af uransagelige årsager gået i gang med et Marvel-maraton herhjemme. Jeg har set et par stykker af filmene tidligere, og har altid været opmærksom på deres eksistens (med mit  tidligere arbejde i musik- og filmafdelingen i Fona på Strøget ville andet også være underligt), men først nu er tiden blevet moden til for alvor at dykke ned i universet. Jeg har været aaaalt for snobbet til at ville spilde min tid på blockbusters om superhelte, men nu er jeg klar til at lade mig underholde - og med de fem første film bare lørdag og søndag, må missionen siges at være lykkedes.  

4 kommentarer:

 1. Marvel ROCKS!
  Skider på, om det er uopfindsomt, kommercielt og kikset - jeg knuselsker det 🤩

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er tilbøjelig til at give dig ret - nu har vi set syv film i rap, og selvom de alle er lavet over samme formel, har jeg været virkelig godt underholdt. Det er sundt for mig ikke at være så snobbet. :D

   Slet
 2. Hahaha hvordan fandt I ud af, at I ikke havde evnerne til at lægge klik-gulv? Det lyder som om at I prøvede, men var nødt til at opgive 😁 Det er sjovt! Ikke fordi jeg tror at jeg selv kan, men netop derfor kan jeg vel tillade mig at grine af jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahem. Det lykkedes faktisk min mand at lægge tre flotte rækker, der endda er skåret til ved dørkarm og radiator og alt muligt - men den fjerde række VIL bare ikke arte sig som vi vil. Det er simpelthen så irriterende, men der må bestemt gerne grines. :D

   Slet