torsdag den 28. januar 2021

I don't regret having left the place a mess

For en måneds tid siden delte jeg mine planer om at fotografere og derefter pakke alt mit Harry Potter-LEGO ned, og eftersom januar har budt på overraskende meget solskin - eller i hvert fald lige, da jeg skulle tage billeder - har jeg kunnet føre dem ud i livet. Det var virkelig en fed oplevelse at stille det hele op sammen, og selvom jeg nok skal lade være med at gå helt bersærk i LEGO-snak, kommer der nok liiige et indlæg eller to mere om min samling. I dag skal det primært handle om den største nytilføjelse; nemlig det kæmpestore Diagon Alley-sæt, som jeg er meget imponeret af. 

Jeg synes det er en fantastisk god idé til et LEGO-sæt, og selvom slutresultatet af det andet store Harry Potter-sæt Hogwarts måske er en anelse flottere, var dette klart sjovest at bygge. Jeg fik igen selskab af både min veninde og min mand, og endnu engang var det nemt at være fælles om, da der var et instruktionshæfte til hver af de fire bygninger, der til sidst kan samles på adskillige måder, og som sagtens kunne være et set hver især. Samlet er det LEGOs fjerdestørste sæt nogensinde, og der er 5544 flotte brikker at lege med, hvilket naturligvis også sender prisen i vejret - det koster 3199 kroner på LEGOs egen hjemmeside. Det er mange penge, men det er en ganske rimelig pris, hvis man kigger på antallet af brikker, sværhedsgraden og byggetiden, der var overraskende lang. 
Jeg er allermest begejstret for Ollivander's butik, der har både en utrolig flot facade og et spændende interiør med de ikoniske reoler med tryllestave. Et par af kasserne kan trækkes ud, og tryllestave i flere forskellige nuancer kan købes af den dygtige sælger, der dog ikke er så god til at støve gelænderet af i sin shop. 
Min anden favorit er (selvfølgelig) Weasley's Wizarding Wheezes, hvor der også er fuld knald på farverne og indretningen. Minifigurerne af Fred og George er også nogle af de bedste i sættet, for de yngre børn har desværre de trælse, stive ben, der ikke kan bøjes, og det er lidt en skam i så dyrt et sæt. Min favoritfigur er dog klart Gilderoy Lockhart, der har et helt fantastisk udtryk i hovedet, og sidder klar til at signere sin nyeste selvbiografi i Flourish and Blotts. 
Jeg er virkelig glad for sættet, og jeg har allerede fortrudt, at det er pakket ned. Jeg synes at jeg mangler at fotografere cirka hundrede små detaljer, og så har jeg også lige opdaget endnu flere måder at samle det på. Men det betyder bare, at jeg har noget nyt at glæde mig til, næste gang jeg samler det. Der går nok liiiige et år eller to før dét sker. 

2 kommentarer:

 1. Hvor er det fantastisk!!! 😄 Jeg er dødmisundelig! Det aller første billede gør mig helt lykkelig over at se sådan en vild samling - men også lidt dødmisundelig 😄 Diagon Alley-sættet er godt nok enormt flot! Og selvom 3200kr ER mange penge, synes jeg bestemt også, at det ser ud til at være det værd 😀 Jeg kommer nok aldrig til at eje Diagon Alley, MEN har øjnene fast rettet mod Lego Star Wars AT-AT, selvom den bestemt ikke er ligeså imponerende.

  Til sidst har jeg er lille spørgsmål: pakker du virkelig alt dit Lego ned og altså... SKILLER det ad? 😱 Hvis det er korrekt forstået, er jeg altså lidt chokeret 😁

  Nåh, alt for den her gang, men jeg nåede da lige at spamme din blog 😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, igen - du er hjertens velkommen til altid at spamme! <3

   Jeg er også ret glad for min samling, må jeg sige. Det var SÅ tilfredsstillende at stille det hele op på samme tid - og jeg kommer altså også til at vise lidt flere billeder af det, heh. Star Wars AT-AT er virkelig sej - min eneste anke er, at den er ensfarvet (altså, det SKAL den jo være), for det kan blive lidt trivielt i længden. Jeg har overvejet at købe et NINJAGO-sæt, udelukkende fordi det er pænt og farverigt! Men nu slapper jeg lige lidt af. Blev der sagt.

   Ja, jeg pakker det meste ned. Lige nu er det kun mit Stranger Things-sæt og Hedwig, der står fremme - det andet er pakket ned i poser i to flyttekasser. De mindste sæt er stadig næsten intakte, men især Hogwarts-slottet er brudt ret meget ned. Det har jeg det OK med, for så får jeg fornøjelsen af at samle det igen på et tidspunkt - men når vi vinder i Lotto og køber et stort hus, skal jeg KLART have et LEGO-værelse. :D

   Slet