fredag den 1. januar 2021

with eyes glued to the sky

Godt nytår! Dagen i går forløb præcis som jeg havde forestillet mig - og håbet på - og jeg er kommet heeeelt stille og roligt ind i 2021. Min korte vagt på arbejdet var kun hyggelig, og jeg fandt også tid til at bruge løs af farvepatronerne betalt af skatteyderne for at printe en hilsen til min kollega, der snuppede vagten i dag. Efter en middagslur på sofaen herhjemme tog jeg mig sammen til at iføre mig en pæn kjole og glitrende strømpebukser, men hjemmeskoene forblev altså på - man kunne faktisk også godt danse en lille smule i dem, fandt jeg ud af senere. Min mand stod for menuen, og han var helt imponeret over min evne til at skovle mad ind, men det var virkelig lækkert. Vi hørte høj musik hele aften for at overdøve bragene; det fik os i festhumør og Jimmy til at slappe af, selvom sidstnævnte nu tog det meste i stiv pote som sædvanligt. Der var som altid godt gang i fyrværkeriet på Amager, så det passede mig helt fint, at vi ikke skulle nogen steder - og raketterne blev kun beundret fra stuen. Forbyd det lort!
I dag har vi spist rester og set alt for mange serier - men dovneriet er faktisk opstået af en hensyntagen til underboerne, for hvis det ikke havde været første januar, var vi gået i gang med at skrabe maling af palenerne i soveværelset. Jeg ved til gengæld godt, hvad resten af weekenden så skal gå med, men det bliver nu også dejligt at komme videre med renoveringen, så vi kan flytte sengen tilbage i soveværelset. Dette indlæg vil absolut ingenting, men jeg havde en altoverskyggende trang til lige at tjekke ind første januar, så jeg vil slutte som jeg startede og ønske jer alle et godt nytår - tak fordi I læser med. <3 

2 kommentarer:

 1. Hahaha, fantastisk udprint til din kollega, og som jeg lige et kort øjeblik lader som om er til mig 😁 Jeg vidste ikke, at jeg er vild med festlige rotter, men det er jeg! 😄

  Det lyder som en dejlig nytårsaften - præcis efter samme skabelon som hos os (naturligvis 😄). Den eneste forskel er, at vi var ude og glo på fyrværkeriet kl. 00, og selvom jeg synes det er flot, så er jeg helt med op at forbyde det lort.

  Rigtig god renoveringsweekend! 😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan SAGTENS lade som om, at det er til dig - du er sød, og du hedder Carina - OG du er vild med festlige rotter!

   Fantastisk. Jeg er i forvejen ikke så vild med nytår, så vores aften lignede flere tidligere nytårsaftener, selvom jeg nu også plejer at være et smut nede på gaden for at glo. Pænt er det bestemt, men for alles skyld kunne det være fint, hvis det blev begrænset til kortere tidsrum og professionelle fyrværkere (det ville hurtigt blive et ret episk erhverv).

   Tak! Jeg har ligget på knæene hele eftermiddagen og malet paneler, men det skrider fremad! :)

   Slet