mandag den 22. marts 2021

and the millionaires we'll be someday

 

Når jeg en sjælden gang imellem skammer mig over at bruge mange penge på LEGO, hjælper et besøg i min mands øvelokale altid lidt. Jeg er heldigvis ikke den eneste med nørdede samlinger, og min mands begejstring smitter i sådan en grad, at jeg nu med sikker hånd kan kende forskel på en dreadnought- og en parlorguitar. Hans samling er imponerende flot, men jeg sætter nu også stor pris på, at den befinder sig i en underjordisk bunker og ikke i vores lejlighed. Når vi bliver rige, skal vi have en hel musikfløj, et bibliotek og et LEGO-værelse. Og en gartner. 
Jeg bruger også en del penge på planter, men jeg vil ikke sige, at jeg har en decideret samling af dem. Jeg har nævnt flere gange, at jeg absolut ikke har grønne fingre - men det afholder mig tydeligvis ikke fra at tage en årlig tur i Plantorama med en ukuelig optimisme og købe aaalt for mange planter, jeg ikke kan finde ud af at tage mig af. Og jeg kan mærke, at det snart er ved at være tid igen, for vores vindueskarm trænger gevaldigt til nye beboere.

Der sker heldigvis også andre ting i mit liv end planter, LEGO og guitarer, og den sidste uges tid har jeg set flere mennesker end jeg har gjort i månedsvis (med afstand og sprit og negative tests, selvfølgelig). Jeg har spist billige burgere og set Children of the Corn II, hilst på endnu et nyfødt medlem af venneflokken, gået på kryds og tværs af Assistens Kirkegård og Christianshavns Vold, og har kendisspottet både Lars Mikkelsen og Lukas Graham. I morgen er det Fælledparkens tur til venindegåtur, på onsdag har jeg fødselsdag, og på fredag går jeg på en laaang påskeferie og skal endelig se min familie igen. Det føles næsten som forår.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar