lørdag den 10. april 2021

we go from day to day misbehaving

Det har været en ret god uge. Jeg har faktisk stadig lidt feriestemning tilbage i kroppen, for med en ny, dygtig elev på vores afsnit (efter at have været uden i tre måneder) var der stadig masser af luft i arbejdsdagene til at kunne nyde solen lidt på vej til kviktest i Fælledparken. Det er en sand fornøjelse at gå på arbejde i øjeblikket, for stemningen er helt i top, og mit team supplerer hinanden så godt. Selv min mand har lagt mærke til mit ændrede humør - arbejdsglæde skal man ikke undervurdere. 

Min mand havde fødselsdag i fredags og blev fejret af Jimmy og mig - og mad udefra, som vi brugte hundrede år på at vælge. Det må virkelig siges at være et first world problem. Lejligheden roder vildt, fordi jeg stadig er i gang med at rydde op i alle mine ting - og det tager tid at komme helt til bunds. I dag har jeg brugt flere timer på at fotografere siderne i mine gamle dagbøger, og har derefter sorteret dem på computeren - det har været SÅ tilfredsstillende, men rykker jo ikke rigtigt ved alle de andre bunker, der står rundt omkring. Jeg bliver i øvrigt nok nødt til at dele lidt gamle dagbogsskriverier engang, for jeg har været jordens pinligste teenager.  I morgen skal jeg gå en tur med en god veninde, og det er dejligt at have lidt aftaler i kalenderen igen efter en tid med manglende overskud. Jeg har også endelig fået læst Stephen Kings nyeste; 'Later', som jeg naturligvis har meget mere at sige om. Life is good. 

2 kommentarer:

  1. Hvor hyggeligt, at gennemgå gamle dagbøger - elsker selv at jeg har gemt adskillige postkort og breve til og fra veninder på ferie og efterskoler.
    Det er simpelthen så skægt at kunne gennemlæse dem med nogle års mellemrum.

    - A

    SvarSlet
  2. Det har været SÅ sjovt og hyggeligt - og tåkrummende pinligt. Jeg har også stadig langt de fleste af mine postkort og breve - det er noget af det bedste, når jeg finder de kasser frem. En af mine penneveninder fra dengang er senere blevet en af mine bedste veninder, og der er det endnu sjovere, at vi kan læse vores gamle breve til hinanden.

    SvarSlet